Picture
Eltandborsten Oral-B Triumph 5000 är en perfekt julklapp för dig som inte vill betala så mycket pengar för en bra eltandborste. 
Med 8 800 oscilleringar tar denna eltandborste från Braun bort riktigt mycket plack. Tandborsten har också ett nytt trycksensorsystem, som går in och stänger av sig om du skulle borsta dina tänder för hårt. 
Den berömda 2-minuters timern finns såklart också. Vad är det då som är så speciellt med Oral-B Triumph 5000? Jo, den kostar endast 999 kr idag. Jag skulle verkligen rekommendera att man ska slog till och köpte denna kompetenta eltandborste för detta billiga pris.
 
Philips Sonicare for Kids HX6311 är en speciell eltandborste barn som har en inbyggd funktion som stegvis hjälper barn under 90 dagar att successivt gå mot den välomtalade 2 minuters gränsen. Två minuters-gränsen är satt för att den som borstar tänderna ska få ut det mesta av sina tandborstning och det brukar oftast visa sig att det räcker med att borsta tänderna i ca två minuter. Eltandborsten ger också ifrån sig roliga ljud så tandborstningen blir till ett nöje för barnen. Det följer med två typer av borsthuvudet, ett för barn i de lägre åldrarna och ett längre borsthuvud för de äldre barnen.

Jämför priser på Philips Sonicare for Kids HX6311 här
 
En eltandborste som du bara måste köpa om du gillar färgen rosa! Eltandborsten har en inbyggd trycksensor som känner av om du borstar för hårt och varnar då så att du sparar på ditt tandkött. Den populära 2 minuters timern är ett måste för denna eltandborste. Oral-B Professional Care 600 har ett inbyggt batteri som räcker upp till 30 minuter, vilket är fullgod drifttid enligt mig. Ca pris för denna eltandborste är 500 kr.

Du hittar bästa pris på Oral-B Professional Care 600 här 
 
Picture
Är du ute efter en hyffsat billig eltandborste som rengör precis som en eltandborste skall rengöra, så är Oral-B TriZone 1000 ett riktigt bra alternativ. Prislappen ligger endast på ca 550 kr och är i mina ögon väldigt prisvärt. 
Denna eltandborste har en trippelverkande djuprengöringsteknik som tar bort de mesta av ditt plack. 
Tandborsten har självklart den populära 2 minuters timern och har också en inbyggd trycksensor som varnar om du borstar för hårt. En indikator för batteriet möjliggör att du har full koll på när din eltandborste behöver laddas.
 
Köp denna eltandborste här: Oral-B TriZone 1000

 
Eltandborste
Philips Sonicare Airfloss HX8111/02 kan ses som tandtråd fast den använder sig av en vattenstråle. Styrkan hos denna produkt är att den är ett perfekt komplement till din eltandborste som ej rengör mellan tänderna. Philips Sonicare Airfloss avlägsnar bakterier som samlats mellan tänderna och det tar bara 60 sekunder att genomföra rengöringen. Du fyller enkelt på med vatten i den inbyggda vattenbehållaren och du slipper tandtråden för gott!

Köp denna underbara vattenrengöring från Philips här