Picture
Eltandborsten Oral-B Triumph 5000 är en perfekt julklapp för dig som inte vill betala så mycket pengar för en bra eltandborste. 
Med 8 800 oscilleringar tar denna eltandborste från Braun bort riktigt mycket plack. Tandborsten har också ett nytt trycksensorsystem, som går in och stänger av sig om du skulle borsta dina tänder för hårt. 
Den berömda 2-minuters timern finns såklart också. Vad är det då som är så speciellt med Oral-B Triumph 5000? Jo, den kostar endast 999 kr idag. Jag skulle verkligen rekommendera att man ska slog till och köpte denna kompetenta eltandborste för detta billiga pris.
 
Philips Sonicare for Kids HX6311 är en speciell eltandborste barn som har en inbyggd funktion som stegvis hjälper barn under 90 dagar att successivt gå mot den välomtalade 2 minuters gränsen. Två minuters-gränsen är satt för att den som borstar tänderna ska få ut det mesta av sina tandborstning och det brukar oftast visa sig att det räcker med att borsta tänderna i ca två minuter. Eltandborsten ger också ifrån sig roliga ljud så tandborstningen blir till ett nöje för barnen. Det följer med två typer av borsthuvudet, ett för barn i de lägre åldrarna och ett längre borsthuvud för de äldre barnen.

Jämför priser på Philips Sonicare for Kids HX6311 här